Orden je huis

Orden je huis is een van de diensten binnen het aanbod van OpruimenWerkt! Heb je een ordeningsvraagstuk op het gebied van opruimen, bijvoorbeeld het opruimen van je kledingkast, garage, zolder of anderszins, dan lees je hierover meer bij Opruimvraagstuk. Ook bij het verkoopklaar maken van je huis, is opruimen een belangrijk onderdeel van het hele proces. De meeste potentiële kopers kunnen niet door rommel heen kijken; ze willen graag de potentie van een huis kunnen zien en ervaren hoe het is om er zelf te wonen. Dit betekent werk aan de winkel als jouw huis niet op orde is. Wat ik voor je kan betekenen, lees je hieronder bij Verkoopklaar maken. Tot slot kan ik je helpen bij het opruimen na verlies, als je gaat scheiden of bijvoorbeeld als je ouders kleiner gaan wonen. Dit zijn ingrijpende gebeurtenissen, die vaak gepaard gaan met lastige keuzes. Lees hierover meer bij Life event.

Opruimen Werkt huis

Opruimvraagstuk

Heb je een opruimvraagstuk in je huis, dan kan ik je helpen om overzicht te creëren. Wil je structureel je opruim skills verbeteren, dan ga ik met je in gesprek om te kijken wat je nodig hebt om niet telkens tegen hetzelfde probleem aan te lopen.

Opruimen Werkt huis

Verkoopklaar maken

Wil je je huis verkoopklaar maken en weet je niet hoe je dit aan moet pakken, dan kan ik je helpen met o.a. ontspullen, opruimen en ordenen. Ik kan ook kleine klusjes uitvoeren en desgewenst de presentatie van je woning optimaliseren.

Opruimen Werkt huis

Life event

Heb je te maken met een ingrijpende gebeurtenis, zoals ouders die kleiner gaan wonen, je gaat scheiden, er is iemand overleden of je moet noodgedwongen verhuizen, dan denk ik graag met je mee. Ik ondersteun je bij het maken van keuzes in dit moeilijke proces.