ORDEN JE HUIS

Verkoopklaar maken

Je hebt het besluit genomen om je huis te gaan verkopen. Je schakelt een makelaar in voor de verkoop van je huis. Waarschijnlijk vraagt hij of zij je de woning op te ruimen, waarna de fotograaf langskomt om foto’s van je woning te maken. Maar ja, je huis verkoopklaar maken, wat is dat dan? Wat wil een koper zien, wat moet ik allemaal opruimen en hoe pak ik dit aan? Waarschijnlijk krijg je een lijstje met opruimtips van je makelaar of biedt hij je aan gebruik te maken van een verkoopstylist. Maar wist je dat je met een aantal simpele ingrepen je woning al veel rustiger kan presenteren?

Niet iedereen kan door spullen heen kijken of vindt het lastig om zich een voorstelling te maken hoe een ruimte eruit kan zijn met zijn/ haar eigen spullen. Laat de kracht van eenvoud voor zich spreken, dan bied je een koper de meeste kans om er wel een plaatje van te kunnen maken. Weet jij niet hoe je dit aan moet pakken en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

ontspullen stappenplan 1
Opruimen Werkt huis

Aanpak

Ik help je door samen met jou te kijken naar de presentatie van je woning. Samen ruimen we de woning op, zodat er overzicht ontstaat. Ik ga daarbij uit van de kracht van eenvoud. Indien nodig verplaatsen we meubels, zodat ruimtes optimaal gepresenteerd worden. Ik ben in staat om het potentieel van een ruimte en de woning als geheel te laten zien. Ik hecht hierbij waarde aan de identiteit van een woning en zal deze zo goed als mogelijk tot zijn recht laten komen. Een mooie presentatie van de woning spreekt tot de verbeelding en nodigt potentiële kijkers uit om een woning te gaan bezichtigen. Dit draagt bij aan een snelle verkoop en een goed rendement. Mocht het nodig zijn om wat kleine klusjes uit te voeren, dan ben je ook bij mij aan het goede adres.

Welk pakket kies jij?

Kom je er niet uit dan kijken we samen wat je nodig hebt. 

Opgeruimd staat netjes

Ik kom bij je thuis en we maken samen een plan om de woning verkoopklaar te maken. Op basis van mijn tips & adviezen ga jij vervolgens zelfstandig aan de slag met het opruimen, ordenen en presenteren van je woning.

MEEST GEKOZEN

Je huis op orde

Ik kom bij je thuis en we maken samen een plan om de woning verkoopklaar te maken. Daarna maken we samen een start met het opruimen en ordenen van jouw spullen. Met mijn tips & adviezen help ik je vervolgens verder op weg om de woning helemaal verkoopklaar te maken.

Let's move

Ik kom bij je thuis en we maken samen een plan om de woning verkoopklaar te maken. We gaan samen aan de slag met het opruimen en ordenen van jouw spullen. Ik breng overzicht in de verschillende ruimtes aan en zorg dat je huis optimaal gepresenteerd wordt met de bestaande spullen.

carindeben-photography_32

Welke resultaten mag je verwachten?

Je huis straalt rust uit

Je krijgt meer overzicht in je huis

Je krijgt meer zicht op de ruimte in je huis

Je huis is efficiënt ingericht

Je huis straalt sfeer uit

Je huis laat unieke details naar voren komen

Je huis nodigt uit om bezichtigd te worden

Je huis is klaar voor de verkoop

Opruimen Werkt 3xbalk 1

Wat anderen zeggen

Waar heb jij behoefte aan?

Opgeruimd staat netjes

139,- (incl. BTW)
 • Kennismaking & intake
 • Plan van aanpak (incl. offerte)
 • Advies & praktische hulp aan huis

MEEST GEKOZEN

Je huis op orde

269,- (incl. BTW)
 • Kennismaking & intake
 • Plan van aanpak (incl. offerte)
 • Advies & praktische hulp aan huis
 • Ontspullen, opruimen, ordenen
 • Onbeperkt Whatsapp contact

Let's move

539,- (incl. BTW)
 • Kennismaking & intake
 • Plan van aanpak (incl. offerte)
 • Advies & praktische hulp aan huis
 • Ontspullen, opruimen, ordenen
 • Onbeperkt Whatsapp contact
 • Advies bij presentatie woning
 • Kleine klusjes inbegrepen