NAZORG

Strippenkaarten

Heb je behoefte aan nazorg, dan kun je tegen gereduceerd tarief gebruik maken van één van mijn strippenkaarten. Wil je het geleerde even opfrissen, dan kom ik graag bij je langs voor wat extra tips. Heb je nog wat extra hulp nodig bij het inbedden van de structuur, dan kom ik samen met jou de puntjes op de i zetten. En vind je het nou erg lastig om aan de slag te gaan met het aangeleerde, dan help ik verder op weg om te blijven oefenen. Heb je nog een andere vraag, stel ‘m gerust. Ik leg je graag uit hoe ik je verder kan helpen.

Natuurlijk is het ook erg leuk om één van mijn strippenkaarten cadeau te geven aan iemand die wel wat extra hulp kan gebruiken. De uren zijn vrij in te zetten, zolang je vraag maar met een ordeningsvraagstuk te maken heeft.

Uit welke strippenkaarten kun je kiezen?

Opruimen Werkt beeldmerk cirkel

Even opfrissen

€199,-

(incl. BTW en excl. opslag voor reiskosten)

Wil je dat ik nog even een keertje met je mee kom kijken? Ik geef je nog wat extra tips en beantwoord je vragen waar je tegenaan loopt. Samen even opfrissen van hetgeen ik je eerder heb aangereikt.

MEEST GEKOZEN

Opruimen Werkt beeldmerk cirkel

Puntjes op de i

€399,-

(incl. BTW en excl. opslag voor reiskosten)

Vind je het lastig om het aangeleerde vast te houden en heb je nog wat hulp nodig bij het inbedden van de structuur, dan kom ik samen met jou nog even de puntjes op de i zetten.

Opruimen Werkt beeldmerk cirkel

Blijven oefenen

€599,-

(incl. BTW en excl. opslag voor reiskosten)

Is de uitdaging nog te groot om zelf aan de slag te gaan met het geleerde en heb je nog wat ondersteuning nodig. Ik kom je helpen en daag je uit te blijven oefenen.