Mijn verhaal

Zelf je rustpunt creëren

Als ik rust ervaar, functioneer ik beter, kan ik beter nadenken, beter keuzes maken. Ik voel letterlijk meer ruimte in mijn hoofd en lijf; heerlijk is dat. Het zorgeloze gevoel van een kind, nergens over na hoeven denken, je laten meenemen door de stroom van het leven. Wat fijn als je dat gevoel weer even kan oproepen, mag ervaren of zelfs in staat bent om dit vast te houden.

Echter, de prikkels van alle dag zorgen ervoor dat dit een hele grote uitdaging is voor velen van ons. We zijn vaak snel afgeleid en verliezen focus door de hectiek van het leven en de hoeveelheid aan prikkels die we ervaren. Hoe fijn is het als je zelf in staat bent om je eigen rustpunt te creëren, in je huis én in je hoofd?

Lessons learned

Twintig jaar heb ik gewerkt als financial. Hier was ik voor opgeleid en ik werkte naar ieders tevredenheid. Maar was ik zelf eigenlijk wel gelukkig en haalde ik wel energie en voldoening uit dat wat ik deed? Deze vraag kon ik volmondig met NEE beantwoorden toen het allemaal even mis ging. Na mijn scheiding, een forse burn-out en depressie, was ik pas in staat om antwoord te geven op de vraag waar word jij gelukkig van? Waar gaat jouw vuurtje van branden?

Doordat ik zelf heb mogen ervaren hoe belangrijk het voor je brein is om rust te ervaren, kwam ik erachter dat ik mijn leven anders mocht gaan inrichten. Ik zei mijn baan als financial vaarwel en ben op zoek gegaan naar hoe ik mijn natuurlijke talenten verder vorm mocht gaan geven. En dat was eigenlijk heel simpel… doen wat je het allerliefste doet. Opruimen, structuur aanbrengen en overzicht creëren, want dan ontstaat er rust. Hierdoor voel ik me opgeruimder, ervaar ik minder stress, heb ik meer energie en kan ik weer volop genieten van het leven. Dat wil jij toch ook!

Als kind vond ik het vroeger al heel leuk om te ordenen en structureren; mijn kamer werd regelmatig leeggehaald, opgeruimd en geordend. Zelfs mijn studentenkamer van 11 m2 wist ik feilloos op meerdere manieren praktisch en gezellig in te richten.

organizers professional e1708328012173
Opruimen Werkt 3xbalk 1

Wat anderen zeggen

Elkaar helpen

Ik sta graag in verbinding met mensen, vind het belangrijk om waarde toe te voegen, van betekenis te zijn en een ander te helpen. De combinatie van in beweging zijn, ordenen en in gesprek gaan met mensen is voor mij de manier om mijn missie te volbrengen… “Mensen helpen om structuur aan te brengen en overzicht te creëren, met als doel een passende en blijvende methodiek aan te leren, zodat er rust en ruimte ontstaat”. Luisteren, reflecteren, ordenen en structureren zijn mijn manieren om jou te helpen en mee te denken in haalbare oplossingen.

Ik ben Gyselle, Professional Organizer, moeder van twee prachtige puberzonen en woonachtig in Vught. Verder deel ik mijn leven met mijn lieve hond Jip. En in mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te tuinieren, te koken of op de padelbaan te staan. 

Mijn zoektocht naar mijn identiteit heeft niet alleen nieuwe werkvreugde opgeleverd, maar ook een nieuwe liefde. Sinds twee jaar deel ik mijn leven met mijn lieve vriendin Leonieke. Samen hebben wij de zorg voor vier jongens. Dit betekent dat, als we met zijn allen samen zijn, er regelmatig spullen rondslingeren in huis. Maar omdat alles een vaste plek heeft in huis, kost opruimen geen moeite. En is er ondanks de drukte toch rust en ruimte voor gezelligheid!

Ik ontmoet je graag!